inlogproblemen

Commentaar, feedback, suggesties en ideëen
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Smartdriver
Berichten: 1222
Lid geworden op: 13 nov 2008 09:40
Type auto: VW T2 t1 '68 Split
Locatie: Velswijk

inlogproblemen

Bericht door Smartdriver »

Hallo medeforumgebruikers,

Ik heb sinds een Windows Explorer update (naar nr 9) hinderlijke problemen met het forum, niet alleen dit forum hoor ;)
Ik wordt vaak vanzelf uitgelogd als ik mijn tekst in de voorbeeld zet, dat betekend dat als ik dan wil bevestig m'n zorgvuldig samengestelde tekst de pleiterik neemt en ik tegen een maagdelijk wit scherm aankijk :evil:

Iemand dezelfde problemen?
Of moet ik iets in de Explorer instellingen aanpassen?

Paul
Berrie120
Berichten: 963
Lid geworden op: 16 sep 2010 10:17
Type auto: VW spijlbus, VW T4 California, VW T5 multivan, [s]Subaru Forester s-turbo[s/]

Re: inlogproblemen

Bericht door Berrie120 »

no probs hier met ie9.

heb je CTRL+ALT+PIJLTJE al geprobeerd?
Gebruikersavatar
Smartdriver
Berichten: 1222
Lid geworden op: 13 nov 2008 09:40
Type auto: VW T2 t1 '68 Split
Locatie: Velswijk

Re: inlogproblemen

Bericht door Smartdriver »

Berrie120 schreef:no probs hier met ie9.

heb je CTRL+ALT+PIJLTJE al geprobeerd?
Pijltje? :?
Ik heb zoveel van die pijltjes op m'n toetsenbord.
En wat doe je dan met die toetsencombinatie?
Berrie120
Berichten: 963
Lid geworden op: 16 sep 2010 10:17
Type auto: VW spijlbus, VW T4 California, VW T5 multivan, [s]Subaru Forester s-turbo[s/]

Re: inlogproblemen

Bericht door Berrie120 »

uɐɐʇs doʞ ǝp do uɐp ʇɐɐƃ ʇxǝʇ ǝɾ
Gebruikersavatar
Smartdriver
Berichten: 1222
Lid geworden op: 13 nov 2008 09:40
Type auto: VW T2 t1 '68 Split
Locatie: Velswijk

Re: inlogproblemen

Bericht door Smartdriver »

:lol: jij bent ook een mooie, zit me er effe tussen te nemen....
Gebruikersavatar
SP-Boxer
Berichten: 5251
Lid geworden op: 10 nov 2008 22:52
Type auto: Subaru Legacy 3.0R Spec B MY09; 2.2GX MY92; 2.0 turbo MY92; SVX MY92; Vivio 0.7XLi MY96
Locatie: Veldhoven

Re: inlogproblemen

Bericht door SP-Boxer »

Nog meer mensen met dit probleem?

En Paul, heb je nog steeds last op andere fora, of is het inmiddels enkel hier?
"I feel Legacy"
Gebruikersavatar
Smartdriver
Berichten: 1222
Lid geworden op: 13 nov 2008 09:40
Type auto: VW T2 t1 '68 Split
Locatie: Velswijk

Re: inlogproblemen

Bericht door Smartdriver »

Ik kom verder overal op maar zodra ik teksten in de preview zet voor controle dan gaat het daarna met het feitelijke plaatsen fout want dan moet ik opnieuw inloggen met als gevolg een blanco scherm.
Dit gebeurt óók bij het shoptalk forum.
Het enige wat er fysiek is verandert hier is overgang naar explorer 9.
Maar óók met Mozilla kom ik er niet op?

Ik weet echt niet wat er nu fout gaat en hoop dan ook dat bv Matthijs mij even belt om, als hij echt verstand van deze zaken heeft, om instellingen aan te passen oid.
:(
Gebruikersavatar
SP-Boxer
Berichten: 5251
Lid geworden op: 10 nov 2008 22:52
Type auto: Subaru Legacy 3.0R Spec B MY09; 2.2GX MY92; 2.0 turbo MY92; SVX MY92; Vivio 0.7XLi MY96
Locatie: Veldhoven

Re: inlogproblemen

Bericht door SP-Boxer »

Dan ligt het niet hier op het forum, maar echt aan de instellingen thuis. Cookies verwijderen en opnieuw proberen?
"I feel Legacy"
Gebruikersavatar
Smartdriver
Berichten: 1222
Lid geworden op: 13 nov 2008 09:40
Type auto: VW T2 t1 '68 Split
Locatie: Velswijk

Re: inlogproblemen

Bericht door Smartdriver »

Marcel, zou je mij even kunnen bellen?
Nummers staan in de mail
Berrie120
Berichten: 963
Lid geworden op: 16 sep 2010 10:17
Type auto: VW spijlbus, VW T4 California, VW T5 multivan, [s]Subaru Forester s-turbo[s/]

Re: inlogproblemen

Bericht door Berrie120 »

Smartdriver heeft vermoedelijk een DNS probleem veroorzaakt door of zijn provider of zijn router.

Hem een link gestuurd dat hij via een proxy inlogt en dus via andere DNS-en dan komt hij wel binnen.
Gebruikersavatar
Smartdriver
Berichten: 1222
Lid geworden op: 13 nov 2008 09:40
Type auto: VW T2 t1 '68 Split
Locatie: Velswijk

Re: inlogproblemen

Bericht door Smartdriver »

Berrie120 schreef:Smartdriver heeft vermoedelijk een DNS probleem veroorzaakt door of zijn provider of zijn router.
I'm back! :mrgreen:
Berrie's advies opgevolgd en een nieuwe router aangeschaft.
Dus, Berrie, Marcel en Matthijs, hartelijk dank voor jullie inspanningen en meedenken in deze.
Van Berrie wil ik graag weten hoe ik mijn router moet instellen om dit soort, voor mij, onbegrijpelijke problemen te voorkomen in de toekomst.
Gebruikersavatar
SP-Boxer
Berichten: 5251
Lid geworden op: 10 nov 2008 22:52
Type auto: Subaru Legacy 3.0R Spec B MY09; 2.2GX MY92; 2.0 turbo MY92; SVX MY92; Vivio 0.7XLi MY96
Locatie: Veldhoven

Re: inlogproblemen

Bericht door SP-Boxer »

Nieuwe router en klaar?

Verder natuurlijk fijn dat alles weer werkt! :okeee:
"I feel Legacy"
Gebruikersavatar
Smartdriver
Berichten: 1222
Lid geworden op: 13 nov 2008 09:40
Type auto: VW T2 t1 '68 Split
Locatie: Velswijk

Re: inlogproblemen

Bericht door Smartdriver »

SP-Boxer schreef:Nieuwe router en klaar?
Eehh, bijna Marcel.
Nog steeds die freaky uitlog problemen :| :o :(

Zal met Berrie morgen contact opnemen en 's vragen of hij mij terug kan zetten naar IE8 of het modem verder afregelen.
Vraag jij nog 's aan Matthijs of hij een update kan doen van de forumsoftware :okeee:
Gebruikersavatar
SP-Boxer
Berichten: 5251
Lid geworden op: 10 nov 2008 22:52
Type auto: Subaru Legacy 3.0R Spec B MY09; 2.2GX MY92; 2.0 turbo MY92; SVX MY92; Vivio 0.7XLi MY96
Locatie: Veldhoven

Re: inlogproblemen

Bericht door SP-Boxer »

Dat heb jij toch zojuist gedaan? :mrgreen:
"I feel Legacy"
Gebruikersavatar
Matthijs
Berichten: 352
Lid geworden op: 10 nov 2008 22:46
Type auto: +
Locatie: delft

Re: inlogproblemen

Bericht door Matthijs »

Ik zal morgen eens rustig kijken overdag :)
Berrie120
Berichten: 963
Lid geworden op: 16 sep 2010 10:17
Type auto: VW spijlbus, VW T4 California, VW T5 multivan, [s]Subaru Forester s-turbo[s/]

Re: inlogproblemen

Bericht door Berrie120 »

Paulus en als je het forum in compatibiliteitsmodus draait?
Gebruikersavatar
Smartdriver
Berichten: 1222
Lid geworden op: 13 nov 2008 09:40
Type auto: VW T2 t1 '68 Split
Locatie: Velswijk

Re: inlogproblemen

Bericht door Smartdriver »

Matthijs schreef:Ik zal morgen eens rustig kijken overdag :)
:okeee: bvd!
Berrie120 schreef:Paulus en als je het forum in compatibiliteitsmodus draait?
Dat staat toch in de adresbalk van explorer?
icoontje dat er uitziet als een pagina in de breedte doorgescheurd.
Dat staat wel op de eerste geopende pagina, niet meer in de extra tabladen geopend in Explorer.

Ik heb nu ook weer wat ontdekt, als ik "wachtwoord onthouden" aanvink bij het inloggen dan zijn mijn freaky uitlogproblemen vrijwel opgelost....?!

Schiet mij maar lek :lol:
Gebruikersavatar
SP-Boxer
Berichten: 5251
Lid geworden op: 10 nov 2008 22:52
Type auto: Subaru Legacy 3.0R Spec B MY09; 2.2GX MY92; 2.0 turbo MY92; SVX MY92; Vivio 0.7XLi MY96
Locatie: Veldhoven

Re: inlogproblemen

Bericht door SP-Boxer »

Vrijwel?
"I feel Legacy"
Gebruikersavatar
Smartdriver
Berichten: 1222
Lid geworden op: 13 nov 2008 09:40
Type auto: VW T2 t1 '68 Split
Locatie: Velswijk

Re: inlogproblemen

Bericht door Smartdriver »

Yep, vrijwel.
Het komt en het gaat.....ene keer wel, andere keer weer niet :oops:
Berrie120
Berichten: 963
Lid geworden op: 16 sep 2010 10:17
Type auto: VW spijlbus, VW T4 California, VW T5 multivan, [s]Subaru Forester s-turbo[s/]

Re: inlogproblemen

Bericht door Berrie120 »

Smartdriver schreef:Yep, vrijwel.
Het komt en het gaat.....ene keer wel, andere keer weer niet :oops:

net als wanneer ik sta te lassen. :lol:
Gebruikersavatar
Smartdriver
Berichten: 1222
Lid geworden op: 13 nov 2008 09:40
Type auto: VW T2 t1 '68 Split
Locatie: Velswijk

Re: inlogproblemen

Bericht door Smartdriver »

Berrie120 schreef:
Smartdriver schreef:Yep, vrijwel.
Het komt en het gaat.....ene keer wel, andere keer weer niet :oops:

net als wanneer ik sta te lassen. :lol:
Hmm, misschien moet je mijn advies nu wel opvolgen en een nieuw lasapparaat kopen Berrie...... :mrgreen:
Gebruikersavatar
Smartdriver
Berichten: 1222
Lid geworden op: 13 nov 2008 09:40
Type auto: VW T2 t1 '68 Split
Locatie: Velswijk

Re: inlogproblemen

Bericht door Smartdriver »

Na van de week weer problemen te hebben ondervonden met inloggen zoals voorheen beschreven bleek er gisteren bij UPC een DNS server kapot te zijn (stond op TT pag.122), ik kan nu ook weer probleemloos inloggen en er ingelogd blijven.....
Plaats reactie