05-07-2015. Japan Classic Sunday 2015.

Meetings, evenementen en andere dates
MaRco2
Berichten: 132
Lid geworden op: 27 Jun 2009 13:36
Type auto: Octavia III Combi, S2000, MR2, Trevis (geen Soeb meer)
Locatie: Kerkenveld Dr.
Contact:

05-07-2015. Japan Classic Sunday 2015.

Berichtdoor MaRco2 » 13 Mar 2015 19:24

Afbeelding

Informatie Japan Classic Sunday 2015

Lokatie: Cafe Restaurant De Koksehoeve, Koksedijk 25, 5421 ZB Gemert

Programma:
• 10:00 - 13:00 inrijden
• 14:00 - 15:00 - start toerrit (individueel en vrijwillig ongeveer 50 km)
• 17:00 - Einde Japan Classic Sunday 2015

Deelname aan het evenement is gratis!

Evenement

De eerste keer dat de initiatiefnemer het JCS voor het eerst organiseerde is inmiddels 10(!) jaar geleden. Tot 2011 werd het JCS jaarlijks georganiseerd en door een samenwerking met een aantal enthousiaste liefhebbers van Japanse auto's is er in 2013 weer een geweldig evenement op poten gezet voor 2014, waarbij de opkomst weer ouderwets goed was met 240 doelgroepauto's!

In 2015 willen we het zeker zo leuk en gezellig maken. Gewoon een ouderwets simpel evenement zonder poespas en zonder entreekosten. Dat werkt! De doelgroepauto's zijn: Japanse klassiekers, youngtimers (15+ jaar oud) en pure sportwagens. Een enkele exclusieve Japanse auto van wat recentere datum (denk aan een IS-F of Xedos 9 e.d.) zijn ook van harte welkom op het terrein. Normale moderne auto's kunnen op de parking staan of achteraan op het veld indien daar nog plaats is!

Er wordt wel verwacht dat u de aanwijzingen volgt van de medewerkers op het terrein (oranje hesjes). Schade aan eigendommen van uzelf of door u aangebracht bij derden kunnen niet op de organisatie verhaald worden. Consumpties zijn te verkrijgen bij de snackwagen op het terrein, waarvoor De Koksehoeve het terrein gratis ter beschikking stelt. Daarnaast staat de toiletwagen.

Verkoop / sponsoren
Onderdelen- en kofferbakhandel is extra welkom. Wilt u wat groter uitstallen dan de ruimte achter of voor uw auto, vraag dan bij de infotent waar u het beste kunt staan om uw spullen uit te kunnen stallen.


Deelnemersreglement
• Elke deelnemer gedraagt zich als wat men in het algemeen van elkaar verwacht.
• Verkeersovertredingen en deelname aan het evenement en toerrit zijn voor eigen risico en rekening.
• De (vrijwillige) organisatie is nimmer aansprakelijk te stellen voor gevolgen van deelname aan het gezamenlijke evenement.
• Geluidsoverlast veroorzaken is niet toegestaan, burnouts, driften e.d. ook niet. De vrijwilligers zullen 1 maal waarschuwen. Een tweede maal is uitsluiting van het evenement.
• Bij vernieling van bijvoorbeeld de grasmat zullen de kosten (t.w.v. 200,- euro per overtreding!) direct op de veroorzaker(s) verhaald worden!
• Aanwijzingen van de duidelijk herkenbare (oranje veiligheidshesje) vrijwilligers zijn bindend en dienen opgevolgd te worden.
• Consumpties en etenswaren zijn voor eigen rekening.
• Graag het terrein en de omgeving netjes en vrij van afval houden.
• Aan het evenement mogen uitsluitend Japanse autos deelnemen op het meetingterrein.
• In alle overige gevallen beslist de organisatie van het evenement.

Zie voor meer (aktuele) informatie over overnachtingsmogelijkheden: http://www.japanclassicsunday.nl en like de Facebookpagina.

Alvast aanmelden kan via info@japanclassicsunday.nl
Greetz, MaRco2!

www.marotaxaties.nl
MaRco2
Berichten: 132
Lid geworden op: 27 Jun 2009 13:36
Type auto: Octavia III Combi, S2000, MR2, Trevis (geen Soeb meer)
Locatie: Kerkenveld Dr.
Contact:

Re: 05-07-2015. Japan Classic Sunday 2015.

Berichtdoor MaRco2 » 27 Mei 2015 14:06

Evenementenregeling voor geschorste auto's
Heeft u een motorrijtuig van 15 jaar of ouder waarvan het kenteken is geschorst? Dan kunt u zich aanmelden voor de evenementenregeling. U kunt dan naar het evenementen rijden zonder dat u de schorsing moet opheffen. U hoeft ook geen belasting te betalen en het motorrijtuig hoeft niet APK-gekeurd te zijn.

U kunt gebruikmaken van de evenementenregeling, als u voldoet aan de volgende voorwaarden:
•U mag aan maximaal 4 evenementen per kalenderjaar deelnemen.
•U mag maximaal 6 dagen per kalenderjaar gebruikmaken van de evenementenregeling.
•U moet uw motorrijtuig verzekeren.
•U gebruikt uw motorrijtuig alleen voor het evenement.

Voldoet u aan de voorwaarden dan kunt u een mail sturen met uw naam en het kenteken van uw auto, naar info@japanclassicsunday.nl. Uw mail moet 1 week voor aanvang van het evenemt bij de organisatie binnen zijn om u op tijd voor deze regeling aan te kunnen melden.
Greetz, MaRco2!

www.marotaxaties.nl
MaRco2
Berichten: 132
Lid geworden op: 27 Jun 2009 13:36
Type auto: Octavia III Combi, S2000, MR2, Trevis (geen Soeb meer)
Locatie: Kerkenveld Dr.
Contact:

Re: 05-07-2015. Japan Classic Sunday 2015.

Berichtdoor MaRco2 » 02 Jul 2015 15:40

Nog maar een paar dagen tot Japan Classic Sunday 2015!!

Het is echt geweldig wat een enorme animo er is voor het vorig jaar herboren JCS! Vorig jaar waren er - ondanks regenachtige voorspellingen en enkele grotere evenementen vlak voor het JCS - al een ouderwets mooie opkomst met 239 doelgroep auto's op het veld.

Dit jaar heeft De Koksehoeve het complete veld klaar gemaakt, want met het huidige mooie weer is de kans dat we de 300 doelgroepauto's gaan passeren wel erg groot. Voorzichtig geschat! We hebben plaats voor 450 auto's, dus het is niet snel vol!

Kom gerust een kijkje nemen!

Zondag (circa 29 graden en zonnig) zal het gelukkig een stuk minder warm zijn dan zaterdag, maar vergeet niet voldoende te drinken en denk aan een stukje schaduw (parasol e.d.).

Tussen de aanmeldingen (niet persé noodzakelijk, dus kom gerust lastminute langs zondag!) zitten weer een hoop leuke en zeer unieke auto's, denk aan een Toyota Sera of Nissan President V8, dit zijn maar een paar voorbeelden!

Veel verzamelaars trekken alles uit de kast om met een deel (5 a 6 auto's per liefhebber meegenomen door 4 a 5 verzamelaars!) van hun collectie aanwezig te zijn en naast de honderden individuele liefhebbers zijn er ook een aantal clubs present met een leuke variatie van Japanse klassiekers, youngtimers en sportwagens.

De evenementenregeling van de Belastingdienst voor geschorste auto's is ook dit jaar weer een uitkomst, gezien de aanmeldingen hiervoor bij ons!

We gaan er weer een prachtige dag van maken, zien we u ook?

Tot zondag!
Greetz, MaRco2!

www.marotaxaties.nl

Terug naar “Meetings”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten